Om Alexandra

Vem är jag som driver detta företaget?
Jag heter Alexandra Öhman, född 1991 och bosatt i en stad som heter Mjölby i Östergötland tillsammans med min sambo och våra två underbara katter, Mäster och Mille.

Mina fritidsintressen?
Mitt andra hem är stallet där jag har min häst Mafioso. I stallet kan jag spendera mycket tid och det ger mig energi att få andas häst några timmar per dag! En stor favoritsyssla hemma är att laga mat, något jag gärna lägger ner tid och energi på. Något jag gärna gör ofta, även om jag själv älskar att laga mat, är att gå ut och äta med familj och vänner.

Tv-serier är något jag älskar att följa, och jag har väldigt svårt att slita mig när jag väl börjar. Jag är den typen som älskar skräckfilmer, men gömmer mig bakom kudden för att sen kika med ett halvt öga. Musik är något jag brinner för och ca 80% utav min vakna tid rullar mina favoritlåtar på Spotify oavsett om jag jobbar hemma, städar eller kör bil. Musik får mig att fokusera, tänka och ger energi om det behövs. Det bästa med musik är att man väljer själv vilken bubbla man vill in i, den glada och spralliga eller den allvarliga och lugna. Man lyssnar helt enkelt på det man vill för att passa det humör man har just då.

Vad fotograferar jag?
I företaget fotograferar jag alla slags porträtt, gärna i naturen och jobbar även sedan september 2016 som bostadsfotograf för ett företag som heter Husfoto. Sen slutet på 2017 jobbar jag ca 95% i mitt företag med enbart bostadsfotografering och jag trivs enormt med att åka runt i Östergötland, se alla olika bostäder, träffa mycket människor och vara en del av processen i en bostadsförsäljning.

Sagt om Alexandras Fotografier

[us_testimonial style=”3″ author=”Sandra och Magnus Junhammar” company=”Bröllopspar 2015″ img=”4974″]Alexandra är en fantastiskt duktig fotograf och vi är jättenöjda med hur hon förevigade vårt bröllop. Rekommenderas varmt![/us_testimonial]
[us_testimonial style=”3″ author=”Elin Ringh” company=”Barnfotografering 2015″ img=”4976″]Vi är jätteglada att vi valde Alexandra som fotograf för att fotografera våra tvillingar. Vi är mycket imponerade av Alexandras professionella bemötande både före, under och efter fotograferingen. Allting gick så smidigt. Dessutom är bilderna på tvillingarna helt fantastiska.

Vi kan varmt rekommendera Alexandras fotografier till alla vi känner![/us_testimonial]

[us_testimonial style=”3″ author=”Julia Gustafsson” company=”Porträttfotografering” img=”4975″]Jag har fått äran att bli fotograferad av Alexandra två gånger och har blivit lika nöjd båda gångerna. Jag hade aldrig blivit fotograferad av en riktig fotograf innan vår första fotografering så var ganska nervös innan men Alexandra såg till att jag kände mig trygg och bekväm med en gång. Så när hon frågade mig om jag ville göra ännu en fotografering med henne så ställde jag självklart upp! Jag kan inte sluta titta på bilderna vi tog och jag kan inte riktigt förstå att det är jag på bilderna! Är ni ute efter en fotograf så kan jag varmt rekomendera Alexandra för jag vet iaf vem jag ska anlita nästa gång, inget snack om den saken. Av hela mitt hjärta, Tack Alexandra!
[/us_testimonial]
[us_testimonial style=”4″ author=”Johanna Bring” company=”Barnfotografering 2015″ img=”4977″]Så himla proffsig och trevlig tjej. Har anlitat henne flera gånger och lika fantastiska bilder varje gång.[/us_testimonial]
Meny